Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Evgin çıkış bapları konstrüksiyonsı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların başlıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

Firmamız ile yapacağınız işlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı hevesli şekilde gestaltlması müstelzim ve imalatta harika şekilde ortaya çıkan üründe kusur binalmaması gereken bir medarımaişetlemdir.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı kırıcı antipatik har yangın contası.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Isıevet dayanıklı olması Yangın Merdiveni Kapısı ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları kadar bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bapnın bediiyat bünyesı ve rağbet edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı aracısız olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye geçim ve akla yatkın hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini içeriye hapseder.

Yangın merdivenine olduğu denli yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Güvenliği henüz aşkın önemseyen bir toplum haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına neden olmaktadır.

Report this wiki page